Informasjonskapsler og Personvern


Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for å få statistikk om hvordan besøkende navigerer og bruker sidene våre. Vi får for eksempel vite tidspunkt på dagen, hvilke sider de besøker, og hvor lenge de bruker siden. Vi lagrer ingen personopplysninger rundt dette.

Informasjonskapsler


En informasjonskapsel  (cookie) er en kort tekststreng som sendes til nettleseren din fra et nettsted du besøker. Den hjelper nettstedet med å huske informasjon om besøket ditt, som for eksempel foretrukket språk og andre innstillinger. Dette kan forenkle det neste besøket ditt og gjøre at du får mer nytte av nettstedet. Informasjonskapsler spiller en viktig rolle. Uten dem ville surfing på nettet være en mye mer frustrerende opplevelse.

Lær mer »

Personvern


Eierne av dette nettstedet sikrer at de personopplysninger som du gir oss, ikke blir misbrukt, jf. reglene i personopplysningsloven. Eiere av dette nettstedet, bekrefter at denne informasjonen behandles strengt og den kun brukes til det formål som er ment for innsamling av data.

Lær mer »

Vilkår for bruk


Ved å benytte våre nettsider samtykker du i at vi kan etterlate informasjonskapsler i din nettleser. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, MS Edge, Firefox, Safari, etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Dersom du ønsker å deaktivere informasjonskapsler for din nettleser, kan du gjøre dette via nettleserens sikkerhetsinnstillinger. 

Lær mer »